Четвер, 28-03-24, 16:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Хмарка
Браузер
Ми рекомендуємо Google Chrome
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
South park Online, соус парк онлайн
Глобус
Пошук
Наша кнопка
Головна » 2011 » Вересень » 23 » Facebook представила Timeline
21:45
Facebook представила Timeline
Найбільша у світі соціальна мережа Facebook представила Timeline - новий формат призначених для користувача профілів на конференції Facebook F8 в четвер.
Новий формат дозволяє представляти матеріали, що публікуються користувачем, в хронологічному порядку. За допомогою цього нововведення розробники сподіваються зробити призначені для користувача профілі наочнішими, а також спростити їх відображення на мобільних пристроях.

Ключовим елементом нового інтерфейсу стає тимчасова шкала (timeline), що дозволяє прокручувати призначений для користувача профіль від місяця до місяця. Новий формат також дозволяє відразу побачити фотографії і відеоматеріали із сторінки користувача.

За задумом розробників, можна розміщувати і матеріали про минуле - наприклад, фотографії з дитинства. Завдяки цьому профіль користувача перетворюється на наочний "альбом" про його життя. Матеріали також можна візуалізувати на карті, показавши усі переміщення людини. Геометки користувачів розміщуються прямо по картах навігаційного сервісу Bing Maps, розробленого компанією Microsoft.

Новий профіль дозволяє також відфільтрувати призначені для користувача матеріали за типом - вибравши, наприклад, тільки фотографії. Крім того, стало можливо створювати цілі підбірки матеріалів (reports) визначеного типу.
Представники Facebook продемонстрували функцію на прикладі "соціальної кухарської книги" - користувач може створити підбірку усіх блюд, які він коли-небудь готував.

Нова система профілів відбилася і на тому, як Facebook інтегрується із сторонніми веб-сервісами і додатками - тепер ключовим є те, як матеріали, що імпортуються, розташовуються на "тимчасовій шкалі" користувача.

Соціальна мережа Facebook є найбільшою у світі, кількість її користувачів перевищує 750 мільйонів чоловік. За словами глави Facebook, Марка Цукерберга (Mark Zuckerberg), щоденна аудиторія порталу досягла 500 мільйонів чоловік.

Переглядів: 1149 | Додав: google | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]